Advanta Nieuwsbrief
Klik hier voor online versie
Advanta
Losliggende grasmatten in sportvelden
De natte maand augustus heeft op verschillende sportvelden in ons land gezorgd voor losliggende grasmatten. We constateren aanmerkelijk mindere beworteling op verscheidene velden, door overvloedige neerslag en extreme uitspoeling van nutriënten. Ook zijn er velden die veel ongewenste grassen bevatten.
lees hier hoe u deze problemen kunt oplossen >>>
 
 
Stuur nog tot 30-09 uw veldbloemenfoto's in!
Dit jaar kunt u 1 kg Advanta-veldbloemenzaad van een mengsel naar keuze winnen met uw mooiste veldbloemenfoto! Stuur een of meerdere foto's in en misschien is deze mooie prijs straks voor u. U kunt nog tot 30 september meedoen aan deze actie. Sowieso wordt iedere inzending beloond met 100 gram gratis zaad van het kleurige meerjarige bloemenmengsel Nr. 37.
stuur uw foto's in >>>
24 september Nationale Gazon Demodag
Over twee weken is het zover: de jaarlijkse Nationale Gazon Demodag, deze keer bij Gramefo Graszoden in Eemnes. Tussen 10:00 en 17:00 bent u op het 8.000 m² grote demonstratieterrein welkom voor het laatste nieuws in gazongras, bemesting, gewasbescherming en tuin- en parktechniek.
schrijf nu in voor gratis toegang >>>
 
 
Nationale Grasdag voor sportveldprofessionals
Onder het thema "Water in uitvoering" gaan deskundige sprekers op de 12e Nationale Grasdag in Eindhoven in op de waterhuishouding van sportvelden. Een gastoptreden van Helga van Leur en bezoek aan het hoofdveld van het Phililps Stadion maken dit kennisevent compleet.
lees meer >>>
Volg ons:   Email   Twitter   Facebook   Linkedin
 
Gegevens wijzigen
Doorsturen
Aanmelden
Afmelden